KAJOT red planet

SISTEMELE DE GAMING - KAJOT Red Planet

Un sistem de jocuri de ultimă oră cu o gamă largă de jocuri, inclusiv jocuri cu tematică legată de fructe, care îndeplinesc cerințele celor mai pretențioși jucători. Sistem unic de jocuri cu 14 jocuri diferite, dezvoltat din cele mai recente tendințe ale pieței mondiale. Plăci de bază K-BOX, suport pentru protocolul SAS și sistemul TITO.

Mai multe informatii

KAJOT black planet

SISTEMELE DE GAMING - KAJOT Black Planet

 

Acesta este un software complet nou și original de jocuri de noroc, oferind 20 de jocuri atractive care conțin caracteristici unice de bonus și un sunet fantastic. Aceste jocuri sunt foarte surprinzătoare, pot fi jucate foarte mult și pe diferite niveluri de volatilitate. Plăci de bază K-BOX, suport pentru protocolul SAS și sistemul TITO.

Mai multe informatii

KAJOT blue planet

SISTEMELE DE GAMING - KAJOT Blue Planet

Acesta este un software complet nou și original de jocuri de noroc, oferind 20 de jocuri atractive care conțin caracteristici unice de bonus și un sunet fantastic. Aceste jocuri sunt foarte surprinzătoare, pot fi jucate foarte mult și pe diferite niveluri de volatilitate. Plăci de bază K-BOX, suport pentru protocolul SAS și sistemul TITO..

Mai multe informatii