REPREZENTANT VÂNZĂRI

PENTRU JUDEȚELE BIHOR ȘI TIMIȘ

 

Candidatul ideal

Comunicare: sunteţi capabil/ă să comunicaţi clar şi concis, atât în scris cât şi verbal, şi recunoşti faptul că pentru o bună comunicare trebuie să ştiţi să ascultaţi şi să extrageţi informaţia necesară. Faptul ca vorbiti limba engleza, constituie un avantaj.
– Persoana cu experinta in domeniul vanzarilor, de preferat in relatia cu baruri / restaurante.
Leadership: vă asumaţi responsabilitatea de a atinge obiectivele impuse şi luaţi initiativa fară ca să vi-i se spună ce trebuie să faceţi.
Orientare spre rezolvarea problemelor: sunteţi capabil/ă de a identifica şi analiza o problemă existentă/potenţială şi găsiti soluţii potrivite pentru fiecare situaţie în parte.
Încredere: Vă cunoaşteţi punctele tari şi ştiţi de ce sunteţi capabil şi ce puteţi realize.
Flexibilitate: vă adaptaţi uşor în funcţie de situaţie, sunteţi deschis către noi idei, persoane si sunteti dispus sa lucrati ore suplimentare.
Energetic/ă: vă place să munciţi şi sunteţi dispus/ă să investiţi timp şi efort pentru a vă atinge obiectivele.
Lucrul in echipă: vă place lucrul în echipă şi de asemena puteţi lucra indiviual.

Descrierea jobului

  • Jobul constă în dezvoltatea companiei noastre în partea de Nord- Vest a României.
  • Presupune găsirea și gestionarea de noi clienți în domeniul jocurior de noroc atât pentru exploatarea directă cât și indirectă prin intermediul altor companii din domeniu.

Descrierea companiei

KAJOT este una dintre mărcile cele mai de succes și de durată din industria internațională a jocurilor de noroc. Compania a pus bazele unor tehnologii performante, utilizate în momentul de față atât în întreaga Europă, cât și în Africa și Asia. Îmbunătățirile și dezvoltarea de concepte noi reprezintă consolidarea imaginii de leader și integrarea în viitor.
KAJOT este sinonim cu distracţia de înaltă calitate, cu posibilitatea de a petrece clipe de neuitat într-un mediu confortabil şi plăcut, pe lângă atenţia deosebită acordată de către personalul nostru.

 

Vă așteptăm C.V.-urile pe adresa de e-mail andra@kajotworld.com