OPERATOR CASĂ DE PARIURI

PENTRU LOCAȚIILE DIN JUDEȚUL TIMIȘ

 

 

Candidatul ideal

Cautăm o persoană comunicativă, punctuală care respectă termenele limită, cooperează, își gestionează timpul cum trebuie, este de încredere și știe să lucreze în echipă.

Descrierea jobului

Conducerea evidenței zilnice a soldului de casierie și asigurarea securității disponibilităților bănești din casierie.
Supravegherea activității de jocuri de noroc și luarea măsurilor legale ce se impun, în orice situație care impune luarea de astfel de măsuri.
Anunțarea personalului de birou în legătură cu orice problemă apărută în exercitarea sarcinilor ce îi revin, cu obligația luării de îndată a măsurilor ce se impun până la sosirea supraveghetorului de zonă, pentru înlăturarea sau limitarea, după caz, a consecințelor negative sau prejudiciale decurgând din situația apărută.
Ținerea în funcțiune a aparatelor. Scoaterea lor din funcțiune este posibilă doar cu acordul administratorului societății.
În cazul spargerii sau distrugerii aparatelor sau al unor părți din aparate anunță imediat conducerea societății și poliția.
Asigură desfășurarea activității de jocuri de noroc cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare privind ordinea și liniștea publică.

Descrierea companiei

KAJOT este una dintre mărcile cele mai de succes și de durată din industria internaţională a jocurilor de noroc. Compania a pus bazele unor tehnologii performante, utilizate în momentul de față în întreaga Europă. Îmbunătățirile și dezvoltarea de concepte noi, reprezintă consolidarea imaginii de leader și integrarea în viitor.

 

Vă așteptăm C.V.-urile pe adresa de e-mail andra@kajotworld.com